Уеб базиран софтуер

Уеб базиран софтуер

Кога имате нужда от уеб базиран софтуер?

Когато имате нужда от улеснение за решаване на дадена задача, въвеждане на добре класифицирана, общо достъпна информация с висока сигурност, но не намирате никъде точно тази функционалност, която да ви помогне.

Екипът на Valival, ви помага точно когато никъде не намирате подходящо готово решение!

Нека дадем пример: имате верига магазини в 12 града и номенклатура от 300 000 продукта. Работите с 180 доставчика от цял свят, изпращащи ви промени по цените на всеки 72 часа и всеки доставчик изпраща информация в различни цифрови формати: едни под формата на файлове, други ги публикуват в сайта си в специално за вас създаден профил, и естествено всички еднакви формати се различават по определени признаци.

Следователно ви трябва специализиран софтуер, който да е достъпен само и единствено от 12-те ви магазина, с няколко на брой нива на достъп за всеки магазин, и не на последно място - модул за автоматизирано или полуавтоматизирано обновяване на номенклатурата, който да ви спестява разходи за труд. Със сигурност ще имате нужда и от още нещо специфично и наложително и не знаем какво е то, защото още не сте ни се обадили.

Примера не е буквален може да е система за онлайн фактуриране или система за онлайн обучение, но само ако е без еталон и специално за вас.

Ние можем да създадем всякакъв специализиран софтуер, само ни кажете от какво имате нужда!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 4/5 (10 гласа)
Не намирате търсената услуга?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!
Ние можем да ви бъдем полезни ;)
> Сподели
^