История

История

от къде и до къде?

За хората и най-важните моменти в развитието ни. От къде тръгнахме и до къде стигнахме, какво успяхме да свършим през дългите години изпълнени с труд и идеи, кой срещнахме и с какво си бяхме взаимно полезни.
Виж повече>
Екипът

Екипът

кой върши цялата работа?

Млад и амбициозен, включващ професионалисти по дизайн, маркетинг, програмиране... ПОЗНАТ ЛИ ВИ Е ТЕКСТА - ДА? Запознайте се с хората знаещи, че даром нищо не идва, търсещи по високото ниво всеки ден!
Виж повече>
Референции

Референции

другите за нас

НЕ искаме да се хвалим, но недоволните клиенти при нас просто някак си липсват. Вижте част от нашите клиенти решили да ни похвалят в официална писмена форма.
Виж повече>
Партньори

Партньори

на кого се доверяваме?

В бързото, натоварено и неусетно преминало време работихме с много организации и хора. Вижте на кой решихме, че имаме пълно доверие и с кой искаме да поддържаме топли чувства за в бъдеще.
Виж повече>
F.A.Q.

F.A.Q.

най-често ни питате ...

Всички въпроси>
Работа

Работа

екипът ни се нуждае от

С положителният темп на развитие, идва и нуждата от нови хора в екипът ни. Ако сте специалист в нашият бранш и търсите поле за изява, моля заповядайте. В нашето семейство, винаги има място за още един.
Виж повече>
Новини

Новини

какво ново при нас

Всички новини>

Губите 55,1% от потребителите, ако рекламирате прекалено агресивно

Valival проведе маркетингово проучване между 100 мъже и жени на различна възраст и с различни интереси. Целта на нашето проучване беше да установим как българите реагират на рекламите, които се стартират...
Виж повече>

Valival взе участие на конференцията Digital4Plovdiv

На 29 март 2018 година, Valival взе участие на конференцията Digital4Plovdiv, съвместно с Фрамар. На тази конференция представихме 7-те основни и универсални принципа на психологията, които могат да се използват...
Виж повече>
> Сподели
^