История

История

от къде и до къде?

За хората и най-важните моменти в развитието ни. От къде тръгнахме и до къде стигнахме, какво успяхме да свършим през дългите години изпълнени с труд и идеи, кой срещнахме и с какво си бяхме взаимно полезни.
Виж повече>
Екипът

Екипът

кой върши цялата работа?

Млад и амбициозен, включващ професионалисти по дизайн, маркетинг, програмиране... ПОЗНАТ ЛИ ВИ Е ТЕКСТА - ДА? Запознайте се с хората знаещи, че даром нищо не идва, търсещи по високото ниво всеки ден!
Виж повече>
Референции

Референции

другите за нас

НЕ искаме да се хвалим, но недоволните клиенти при нас просто някак си липсват. Вижте част от нашите клиенти решили да ни похвалят в официална писмена форма.
Виж повече>
Партньори

Партньори

на кого се доверяваме?

В бързото, натоварено и неусетно преминало време работихме с много организации и хора. Вижте на кой решихме, че имаме пълно доверие и с кой искаме да поддържаме топли чувства за в бъдеще.
Виж повече>
F.A.Q.

F.A.Q.

най-често ни питате ...

Всички въпроси>
Работа

Работа

екипът ни се нуждае от

С положителният темп на развитие, идва и нуждата от нови хора в екипът ни. Ако сте специалист в нашият бранш и търсите поле за изява, моля заповядайте. В нашето семейство, винаги има място за още един.
Виж повече>
Новини

Новини

какво ново при нас

Всички новини>

LindyPaper.com с пъстър и свеж 3D дизайн

Айгруп ЕООД избраха нашите услуги за изработката на презентационен уеб сайт. Екипът на Valival добре знае, че качествената изработка на уеб сайт е ключът към успешното представяне на всеки бизнес в Интернет....
Виж повече>

Valival има нов повод за гордост Plasico.bg

За Plasico IT Superstore изработихме онлайн магазина – Plasico.bg. Предлаганите там продукти са в сферата на информационните технологии - лаптопи, таблети, компютри, монитори, принтери, софтуеър,...
Виж повече>
> Сподели
^