Интернет портал

Интернет портал

Кога може да наречем един уеб сайт "тематичен портал"?

Само и единствено когато посетителят, търсещ информация на дадена тема, влязъл в уеб сайта, се чувства като у дома си. И ако се е почувствал у дома си, всеки ден да се връща и използва този уеб сайт!

Изработката на интернет тематичен портал е изключително интересна задача за Valival. Първо отделяме време, за да се запознаем в детайли със самата тема. Докато изучаваме тематиката се запознаваме с нуждите на всички потребители, които се вълнуват от тази тема. Какво е най-интересно и търсено, профил на потребителите, какво искат да видят и на какво отделят най-голямо внимание - всичко това само за дадената тема.

След като сме напълно наясно с тематиката, опознали сме нуждите на групата потребители и знаем ясната цел на самият тематичен интернет портал, се заемаме с планирането и изработката му, като приоритет е да го направим точно както биха желали да го видят бъдещите му потребители. 

Поддръжка на интернет портал

Нека вашият онлайн портал се превърне в извор за всеки един потребител. Ние можем да Ви помогнем да го направите сигурно място, в което Вашата специфична таргет група да открива всичко необходимо и интересно. Ще създадем адекватна обстановка, синхронизирана с Вашите изисквания и съобразена с нормите в интернет пространството. Поддръжката на интернет портала Ви ще направи всичко, което е нужно, за да работи той ефективно. В какво се изразява поддръжката на един онлайн портал?

  • Техническа обработка и актуализация
  • Редакция и актуализация на съдържанието
  • Съвременна визия и подход
  • Активна интернет реклама и комуникация с клиенти
  • Бърза реакция при настъпили проблеми и за тяхното отстраняване

 

SEO оптимизация на интернет портал

Добрата поддръжка на вашият онлайн портал е само първата стъпка към затвърждаването му сред интернет потребителите. За да може той да достигне до по-голяма група хора, ние от Valival ще се погрижим за неговата оптимизация! Какво точно означава това? Това означава да направим Вашият портал No1 в онлайн търсачките. Разбира се, процесът докато това се случи, изисква търпение, но с общи усилия успехът ни е гарантиран!

  • Ние ще бъдем на разположение във всеки момент, в който имате нужда
  • Ще достигнем върха и ще работим, за да се задържите там
  • Ще Ви напътстваме за онова, което не знаете
  • Ще сме там, където Вие не подозирате
  • Ще се погрижим за онова, за което Вие не сте се сетили


Сигурни сме, че заедно можем да създадем този тематичен интернет портал и той ще се превърне в дом за точната група потребители!

> Сподели
^