Слайд 1
Слайд 2
Слайд 3
Слайд 4
слаид 5

Онлайн магазин

Продавай с лекота

От Valival ще се концентрираме върху Вашата бизнес идея и цел, ще Ви водим крачка по крачка в дигиталното развитие на бранда и ще отстояваме идеите Ви. Ще създадем всичко, от което се нуждаете, за да постигнете целите си и да изградите доверие и стабилни връзки с клиентите си. 

Онлайн магазин

Функционалности

СУПТО

Одобрен от НАП в публичен електронен списък на софтуерите за управление на продажби в търговските обекти по чл. 118, ал. 16 от ЗДДС.

Лесен и функционален

Имате контрол над всичко, от моделирането на продуктите, през маркетинга, до продажбите. Управлявате бързо и лесно Вашия онлайн магазин, без технически и дизайнерски умения.

Авторски дизайн

Без готови визуални решения! Вярваме, че идентичността на Вашия онлайн магазин, е ключов фактор за Вашия успех. Получавате дизайн, специално проектиран за Вас, и съответстващ на специфичните цели на Вашия бизнес, достъпен за всякакъв тип устройства.

Миграция

Знаем за информацията, снимките, категоризацията, описанията на продуктите в сегашния Ви онлайн магазин и огромния труд, който сте положили за създаването им. Гарантираме Ви, че ще ги прехвърлим акуратно в новия Ви онлайн магазин.

Маркетинг инструменти

Разнообразие от видове отстъпки и групови промоции, гъвкава ценова политика, водещи страници, ревю на продукт, кодове за отстъпки, ваучери за подарък, Facebook pixel, Google eCommerce, Google Tag manager и други полезни похвати, генериращи продажби.

SEO оптимизиран

Разбираем и технологично завършен за Google - най-бързо работещият онлайн магазин, който може да притежавате!

Куриери / разплащания / лизинги

Интеграция със Speedy, Econt, Rapido, Европът или индивидуално решение с друг куриер. Интеграция на всички популярни онлайн разплащания и лизингови решения на TBI, Unicredit & BNP Paribas.

Интеграции с други системи

В зависимост от нуждите Ви, при изработката можем да интегрираме онлайн магазина Ви с всеки един ERP или складов софтуер, както и да Ви осигурим възможността да продавате през OLX, eMAG, Pazaruvaj.

Доработки и модификации

100% разработената от Valival платформа Ви дава безгранични възможности! С увеличаването на продажбите се появява и нуждата от индивидуални специализирани модули, които ще бъдат създадени според Вашите изисквания и нужди.

Поддръжка и развитие

Осигуряваме Ви екип от специалисти, които решават всеки проблем и работят за растежа Ви! Безкомпромисен технически отдел, креативни дизайнери, Google Ads и Facebook ads специалисти, SEO оптимизация.... 100% Дигитален маркетинг!

Онлайн магазин + Склад

Всички надраснали стандартите могат да се възползват от пълнофункционалната система на Valival Онлайн магазин + Склад, разработена изцяло да помага на Вашия бизнес модел и цели.

Довериха ни се

Фрамар ООД
ПЛАСИКО КОМПЮТЪРС ЕООД
КЪРТЪНС ООД
Веселина Бис ООД
Технически хипермаркет - БАГИРА
Кодкий Текнолоджис ООД
ЕКСЛУЗИВ М ЕООД
Фиш 24 ООД
ГУМИ ТРЕЙДИНГ ЕООД
КАМ-04 ООД
Olfa Bulgaria
Галикс ООД
Мини Мод НН ЕООД
Флексзон ЕООД
ИТТ - България ЕООД