Процесът Уеб Сайт

Процесът

Представи си го! Нарисувай го! Построй го! Развивай го!

В следващите редове ще ви запознаем с принципите и метода ни на работа, и по-точно как в Valival изработваме и развиваме един уеб сайт. От първоначалната среща с вас, през всяка индивидуална стъпка спрямо вашите желания, до успешно реализиран и развит проект.

Чрез процеса постигаме яснота, прецизност, уникалност и най-важното "ГАРАНЦИЯ" за успешна реализация и развитие!

Представи си го!Представи си го!

Контакт

Първата ни виртуална или реална среща. На нея вие споделяте вижданията си за уеб сайт и задавате въпроси, които ви вълнуват, а ние в Valival внимателно изслушваме, отговаряме и записваме. В следващите дни анализираме информацията, изготвяме въпроси за дискусия и ви подсещаме какво още може да се направи, за да стане проекта ви конкурентен на пазара. Възможни са последващи срещи при по-големи и сложни проекти.

Идея

Свежите и нестандартни идеи са водещо условие за успешен уеб сайт. След като имаме пълна яснота за целите на проекта, се зараждат няколко на брой различни идеи. Заедно с Вас обсъждаме техните плюсове и минуси, отсяваме ги и се спираме на една единствена. Разглеждаме "ИДЕЯТА" под лупа, за да я усъвършенстваме максимално и да повярваме в нея.

Задание

Така нареченото "задание за уеб сайт" е документиране на предните две стъпки. То съдържа детайлна информация необходима за реализирането на проекта. Къде какво ще има и как ще функционира, защо са взети определени решения и каква е ползата от тях. Към всяко задание имаме и договор съдържащ: технологии и метод на работа, срокове, гаранция и точна цена на проекта.

Нарисувай го!Нарисувай го!

Вдъхновение

Казват, че вдъхновението е присъщо на артисти и художници, но всички усещаме, че то е в основата на всяко начинание на човек. Затова вдъхновението е един от най-важните етапи за дизайнерите и художниците в Valival. Той води след себе си до вдъхновение у всеки един от нас – и разработчиците, и потребителите. То е вратата, която ни води към света на идеите. То е празник за сетивата и основна съставка, без която не се получава магията на дизайна... От там започва всичко създадено от нас, което в последствие ще видите, ще докоснете, и дано и насладите, както ние, докато сме го разработвали.

Макет

Лист хартия, ножичка, моливчета, линия и пергел, лепило и започваме! Така децата започват да превръщат своите фантазии в реалност. Ние създаваме визуален макет на всеки наш уеб сайт с цел да спестим на клиента не дотам ясни обяснения с ръкомахания, жестове и гримаси как ще изглежда и работи проектът му. Този етап е много важен, както за него, така и за нас, защото заедно навлизаме в детайли, обясняваме си схематично процеси и функционалност – всичко онова, което ни е вдъхновило в проекта и искаме да приложим на практика залагаме в макета. И все пак това още не е дизайн, а база, върху която ще бъде облечен дизайн.

Визуализация и дизайн

... и когато вдъхновението е дало начален живот на проекта, а макета е уточнил проблемите на функционалността и е дал посоката на развитие, то идва ред и на “черешката в тортата” за нашите дизайнери, или с други думи визуализацията на проекта. Дизайнът!
Винаги е вълнуващо да виждаш в очите на дизайнерите ни желанието да извлекат максималното от всеки проект, съчетавайки в него функционалност, яснота, достъпност и накрая добавят щипка от онази подправка, чиято тайна пазят ревниво, и която неизменно придава характерен облик, очарование и уникалност на Вашия нов проект.

Построй го!Построй го!

Избор на технология

Всеки индивидуален уеб сайт има нужда от правилно избрани технологии за успешната му реализация. В Valival избираме точните технологии спрямо структурата, функционалността, целите и бъдещото развитие на проекта. В днешно време технологиите се менят много бързо и дават все повече възможности. От първоначалния избор зависи правилната работа на уеб сайта, и след това могат да се правят бързи и евтини промени и допълване на функционалността.

Реализация

Това е стъпката на "Материализиране" на всички предходни стъпки, визуално и функционално представяне на първоначалната идея. През цялото "физическо" изграждане на вашия уеб сайт, вие имате възможността да следите работата ни "на живо", ние коментираме и изясняваме всичко, което не ви е ясно. Дискутираме и моменти, в които смятате или се съмнявате, че има нещо нередно в работата на проекта. При видима нужда и с достатъчно основания, може да поискате частична промяна във визията или функционалността на проекта.

Тестване

Колкото и да сме се старали и използвали всички наши умения при изграждането на уеб сайта ви, винаги остава по нещо дребничко за изглаждане. Това е стъпката, в която тестваме, коригираме и поправяме всички дреболии по проекта, за да е перфектен в точния смисъл на думата. Даваме 100% гаранция за работата си, дори и след пускане на проекта. Дори и при прекратени договорни отношения, винаги можете да ни се обадите, за да отстраним проблем възникнал по наша вина - бързо, точно и безплатно.

Развивай го!Развивай го!

Поддръжка

В Valival считаме поддръжката за изключително важна за вашия уеб сайт, независимо дали е малък или голям с богато потребление. За по-големите сайтове се налагат много чести промени: отстраняване на неизправности, непрекъснати и нужни функционални и визуални добавки. Поддръжката е постоянна необходимост при развитието на уеб сайта, защото за да бъде харесван, разпространяван, позициониран и да задържи потребителя, един сайт на първо място трябва да работи перфектно, винаги да е актуален и да изненадва непрекъснато аудиторията с нещо ново, нещо интересно... нещо повече от другите.

Кой е по-по-най (SEO)

За да не се случи "Имам красив, функционален и пълен с информация сайт... който никои не вижда" следващата стъпка в развитието е SEO Search engine optimization или казано по-просто "сайта ви да е видим на по-предни позиции в търсачките"... Това в днешни дни е равно на война между сайтовете. Класирането в търсачките е сложен и непрекъснат процес. Предварително планиран и поетапно реализиран, той гарантира повече посетители на сайта ви и съответно по-голяма реализация. Това да излизате преди конкуренцията е огромно преимущество и ще ви донесе мечтания успех във всички аспекти.

Реклама

След като имаме добър уеб сайт, добре организиран и работещ, най-бързият начин да кажем на всички "ХЕЙ ВИЖ МЕ" е рекламата ... в днешни дни няма по-силна дума! Ние преценяваме и ви предлагаме точния вид реклама. Намираме точната таргет група, изготвяме стратегия и изработваме рекламните материали, за да пожънем желания успех заедно! Предлагаме ви съдействие при всякакъв вид Интернет реклама - Google AdWords кампании, Facebook кампании, намиране на таргетирани сайтове с подходяща аудитория и всякакъв вид други нестандартни рекламни решения в Интернет!

Информирайте се за нашите услуги и как можем да сме Ви полезни. Разгледайте портфолиото ни! Вижте с какво нашият екип е бил полезен на други като вас. Не се колебайте и се свържете с нас!
> Сподели
^