Concept / UI / UX & IA / Corporate website / Digital Marketing

Безвремието на планината

За Ерсела ЕООД
Ерсела ЕООД

Началото

Историята на хотел Еделвайс датира от времето на Тодор Живков. В този дом са се събирали всички видни писатели, художници, поети, музиканти, журналисти, актьори и творци. Обзавеждането в класически стил, впечатляващата природа и изисканата винарна го превръщат в идеално място за почивка.

hoteledelweiss.bg

Заданието

Изискванията на Ерсела ЕООД бяха да се отрази ненатрапчивият лукс, който предлага хотела. Важно беше да се покаже и симбиозата между уникалната природа на района и модерните условия за отдих. 

Решението

Подарихме на Ерсела ЕООД съвкупност от елегантен дизайн, детайлна презентация, в допълнение с лесно разбираемо меню, които са и причината хотела да се радва на клиенти не само от България, но и от други части на света. 

hoteledelweiss.bg

Уют и топлина

Заложихме на топли, натуралистични цветове, изцяло в унисон със стила на самия хотел. В допълнение, създадохме специално видео, което привлича вниманието на клиентите, карайки ги да пожелаят да прекарат почивката си точно тук.

Desktop slider
×

Отношение

Възможността на гостите да споделят личните си впечатления от обслужването, както и опцията за лесна резервация през мобилно устройство, са друга важна стъпка в реализацията на проекта. 

Phone slider
×