Concept / UI / UX & IA / Corporate website / Digital Marketing

Безвремието на планината

За Ерсела ЕООД
Ерсела ЕООД

Началото

Хотел Еделвайс, на връх Бузлуджа, предлага комфорт, уют и спокойствие. Историята му започва от времето на Тодор Живков, когато там са се събирали всички видни писатели, художници, поети, музиканти, журналисти, актьори и творци. Обзавеждането в класически стил, впечатляващата природа и изисканата винарна го превръщат в идеално място за почивка.

hoteledelweiss.bg

Заданието

Изискванията на Ерсела ЕООД бяха да се отрази ненатрапчивият лукс, който предлага хотелът. Важно беше да се покаже и симбиозата между уникалната природа на района и модерните условия за отдих. 

Решението

Уеб сайтът на хотел Еделвайс е комбинация от елегантен дизайн, детайлна презентация и удобно меню. Създаден е така, че да е полезен на гости от България и чужбина.

hoteledelweiss.bg

Уют и топлина

Заложихме на топли, натуралистични цветове, изцяло в унисон със стила на самия хотел. В допълнение, създадохме специално видео, което привлича вниманието на клиентите, събуждайки желание да прекарат почивката си точно тук.

Desktop slider
×

Отношение

Възможността на гостите да споделят личните си впечатления от обслужването, както и опцията за лесна резервация през мобилно устройство, са друга важна стъпка в реализацията на проекта. 

Phone slider
×