Concept / UI / UX & IA / Online Shop / SEO / Digital Marketing

ИЗЯЩЕСТВОТО НА ТВОЯ СТИЛ

За ЕКСЛУЗИВ М ЕООД
ЕКСЛУЗИВ М ЕООД

Началото

Exclusive Jeans е на българския пазар за дамска мода вече над 15 години. Екипът на компанията се старае да вдъхнови своите клиенти да преоткрият и изградят своя собствен уникален стил.

exclusivejeans.bg

Заданието

Exclusive Jeans ни поставиха нелеката задача да изложим онлайн всички артикули от физическите им магазини. На клиентите им трябваше да се създаде комфортно усещане, така все едно се намират в реалните обекти на компанията, нищо че пазаруват през интернет. 

Решението

Резултатът - стилен онлайн магазин, с олекотена структура и с ясно откроени основни категории. За фон избрахме чистотата на белия цвят, създаващ усещане за ефирност. Визията на сайта е олицетворение на предлаганите от бранда изящество и качество.

exclusivejeans.bg

Комфорт

Създадохме максимално опростена система с категории и подкатегории, за да предложим удобно пазаруване на потребителите. Поставихме разбообразни филтри, които да ги улеснят сред безбройните възможности за избор.

Desktop slider
×

Адаптивен дизайн

Не пропуснахме да създадем и функционална мобилна версия, без това да попречи на реалното представяне на продуктите. В допълнение, сайтът предлага и чудесна възможност за онлайн консултация със специалист от бранда.

Phone slider
×