Concept / UI / UX & IA / Corporate / Online store

Сигурно, по-сигурно, Кодкий

За Кодкий Текнолоджис ООД
Кодкий Текнолоджис ООД

Началото

Сигурност и надеждност описват най-добре "Кодкий Текнолоджис" ООД. Компанията е специализирана в производство и търговия със заключващи системи, строителен и мебелен обков, механична обработка на детайли.

codkey.bg

Заданието

Трябваше да представим богатия каталог от артикули на компанията, както и различните решения, които предлага. Важно изискване бе сайтът да е с динамичен, но ненатрапчив дизайн. 

Решението

Заложихме на палитра от бяло, червено и сиво. Изложихме продуктите и акцентирахме върху сигурността, която компанията предлага на своите партньори и клиенти.

 

codkey.bg

Корпоративна идентичност

Както приляга на корпоративните уебсайтове, описахме детайлно целите и мисията на компанията. Представихме модерната и високотехнологична база, с която разполага, а продуктите ѝ разделихме на категории, за да се ориентират лесно посетителите. Според вида сграда се визуализират подходящите за този обект продукти, така потребителят е максимално улеснен в избора си!

Desktop slider
×

Надеждност

Постарахме се да предадем корпоративна идентичност на компанията успешно и в мобилна версия. Създадохме интуитивна навигация и лесен достъп до информацията за партньорите и клиентите на Кодкий Текнолоджийс ООД.

Phone slider
×