Concept / UI / UX & IA / Corporate / Online store

Сигурно, по-сигурно, Кодкий

За Кодкий Текнолоджис ООД
Кодкий Текнолоджис ООД

Началото

Кодкий Текнолоджис ООД е компания, специализирана в производство и търговия на заключващи системи, строителен и мебелен обков, механична обработка на детайли.

codkey.bg

Заданието

Трябваше да представим богатия каталог от артикули на фирмата, както и различните решения, които предлагат. Важно изискване бе сайтът да е с динамичен, но ненатрапчив дизайн. 

Решението

Заложихме на палитра от бяло, червено и сиво. Показахме продуктите им и акцентирахме върху сигурността, която компанията предлага на своите партньори и клиенти.

 

codkey.bg

Идентичност

Както приляга на корпоративните уебсайтове, описахме детайлно целите и мисията на компанията. Представихме модерната и високотехнологична база, с която разполагат, а продуктите им разделихме на категории, за да се ориентират лесно посетителите. Според вида сграда се листват подходящите за този обект продукти, така потребителят е максимално улеснен в избора си!

Desktop slider
×

Надежност

Друга важна секция, която създадохме, е информацията за партньорите и клиентите, които са се доверили на Кодкий Текнолоджийс ООД. Интересна е и частта с новините, която се обновява и допълва с любопитни видеа. Включихме и задължителната мобилна версия.

Phone slider
×