Dieselor.bg

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 5/5 (1 гласа)
Дата на реализация: 10 Май 2015 Реализиран за: 30 дни Категория: Корпоративен Запитване за подобен проект

Olfa.bg

147проекта назад
4проекта напред

Mayaeye.com

Dieselor.bg Dieselor.bg

Професионалната изработка на уеб сайта на Дизелор ЕООД съответства на всички съвременни уеб стандарти, той е едно красиво, индивидуално решение, съобразено с фирмения стил.
При реализацията на този проект, нашата първа цел бе да създадем едно непосредствено, визуално въздействие, което да бъде насочено на темите горива и автомобили, със своя собствена естетическа изява.
Втората ни и най-важна цел бе да създадем един много практичен уеб сайт, който не само да информира, но също така, да бъде много лесен, удобен и достъпен за всички посетители.
Фокусирахме се върху тематични детайли, като превозните средства и визията на бензиностанциите, умело допълнени с типографската палитра на корпоративния имидж.
Навигационният панел разделя и обособява съдържание и навигация, в отделни среди, като се фокусира най-вече върху съдържанието, предоставяйки му чист и лесен за четене вид, без да изглежда претрупано.

Dieselor.bgDieselor.bgDieselor.bgDieselor.bgDieselor.bgDieselor.bgDieselor.bgDieselor.bgDieselor.bgDieselor.bgDieselor.bg

Участници в проекта:

Ръководител проект

Арт директор и дизайнер

Технически дизайн и илюстрации

От страна на клиента

Дизелор ЕООД

Още за проекта:

Използвани технологии

PHP, XHTML, CSS, WF CMS, Javascript / jQuery
Down
> Сподели
^