Concept / UI / UX & IA / Online Shop

Точна диагностика

За Sendo
Sendo

Началото

Основен бранд от портфолиото на компанията е SENDO – апарати за кръвно налягане. Японската марка е известна със своята изключителна прецизност и с над 30-годишни традиции в областта.

sendo.info

Заданието

Партньорите ни поискаха изчистен и лесен за управление сайт в няколко езикови версии. Имаха нужда от каталог и онлайн магазин. За тях най-важно бе предлагането на полезна информация, свързана с кръвното налягане, и нагледно представяне на продуктите.

Решението

Създадохме сайт с богато представяне на продуктите чрез множество медия блокове. Той има 5 езикови версии, 2 от тях са каталог, а останалите 3 – онлайн магазин. Поставихме акцент върху блога и проблемите с кръвното налягане. Целта беше да не натрапваме продукта, а да представим проблема, който разрешава.

Sendo.info

Sendo.info Sendo.info Sendo.info

Лесна навигация

Функционалността и визията са съобразени с нужните на потребителя. Дизайнът е така направен, че да следва последните тенденции - големи букви, изчистени линии, нищо излишно. Акцентът е сложен върху малкото, но изключително качествени продукти на японския производител, а посетителите на сайта се радват на лесна и бърза навигация.

Desktop slider
×

С един клик

Целта е сайтът да е максимално изчистен и удобен за работа, дори от по-възрастни потребители. Това си личи особено в мобилна версия. Само с един клик посетителите откриват цялата им необходима информация.

Phone slider
×