Concept / UI / UX & IA

Магията на сцената

За Държавен Куклен Театър Стара Загора
Държавен Куклен Театър Стара Загора

Началото

Държавен Куклен Театър - Стара Загора повече от половин век е сред най-високо ценените и награждавани куклени театри в България. Той е културен символ на града и домакин на Международен Куклено-Театрален Фестивал за възрастни „ПИЕРО”. Сцената му е вдъхновение за малки и големи.

pierrot-bg.com

Заданието

Имахме отговорната задача да представим дългата история, богатия репертоар, талантливия актьорски състав и множеството награди на ДКТ Стара Загора. Целта ни беше максимално да улесним посетителите в избора им на представление и закупуването на билет.

Решението

Представихме всяка категория по един игрив и оригинален начин, като специално за фестивала Пиеро създадохме богата интерактивна секция. Изградихме администрация с широка функционалност, която да се управлява с лекота.

pierrot-bg.com

Спектакъл от екрана

Дизайнът има за цел да създаде усещане за магическата атмосфера на сцената. Програмата е ясно сегментирана, дава необходимата информация за представленията и възможност да закупиш билет за желания спектакъл без усилие.

Desktop slider
×

Театър в телефона

Основните ни цели бяха да пресъздадем автентичната атмосфера на проекта и да дадем лесен достъп до пълната функционалност на сайта и в мобилната му версия.

Phone slider
×