Concept / UI / UX & IA

Магията на сцената

За Държавен Куклен Театър Стара Загора
Държавен Куклен Театър Стара Загора

Началото

Държавен Куклен Театър - Стара Загора е един от най-високо ценените и награждавани куклени театри в България, културен символ на града и домакин на Международен Куклено-Театрален Фестивал за възрастни „ПИЕРО”. Сцената му е вдъхновение за малки и големи.

pierrot-bg.com

Заданието

Захванахме се с пламенната задача да помогнем на ДКТ Стара Загора да презентира дългата си история, богатия си репертоар, талантливия си актьорски състав и множеството си награди, като също улесним максимално посетителите в избора им на представление и закупуването на билет.

Решението

Заложихме на разчупена и оригинална презентация във всяка категория, а за фестивала Пиеро направихме богата интерактивна секция. Изградихме администрацията така, че широката функционалност да се управлява с лекота.

pierrot-bg.com

Спектакъл от екрана

Дизайнът има за цел да създаде усещане за магическата атмосфера на сцената. Програмата е ясно сегментирана, дава необходимата информация за представленията и възможност да закупиш билет за желания спектакъл без усилие.

Desktop slider
×

Театър в телефона

Основна цел беше да пресъздадем автентичната атмосфера на проекта и в мобилно устройство, като дадем лесен достъп до пълната функционалност на сайта във всяка една резолюция.

Phone slider
×