Concept / UI / UX & IA / Online Shop / SEO

Облечени в радост

За ТОМИКА ГРУП ООД
ТОМИКА ГРУП ООД

Началото

Carnival Kids® e запазена марка верига магазини за детски и бебешки дрехи създадена в България преди повече от 20 години. Физическите обекти на компанията са позиционирани в София, Пловдив и Варна. 

carnivalkids.com

Заданието

Томика Груп ООД се обърнаха към нас с желание да направим редизайн на съществуващият им онлайн магазин. Основното изискване беше клиентите им да пазаруват удобно и бързо, а огромната номеклатура да се управлява с лекота. 

Решението

Изградихме изцяло къстъмизиран проект в светли, живи тонове. Широката гама от детски дрехи, обувки и аксесоари е организирана в няколко основни категории, с множество филтри, улесняващи потребителя. Реализирахме и пълна интеграция със складов софтуер. 

 

Carnivalkids.com

Функционалности

Специфичното в този проект е инструмента, който разработихме за избор на размер, който играе и ролята на филтър, целта беше да се пести време на клиента и да се улесни максимално неговия избор. В момента, в който потребителя избере размерите на детето, в която и категория да попадне, се листват само продуктите с този размер. 

Desktop slider
×

Потребителско преживяване

Проектът се отличава с детайлна презентация на продуктите, бързо търсене и удобен checkout, а всички клиенти на марката могат да се насладят на 

 

Phone slider
×