Concept / UI / UX & IA / Online Shop

Нарисувано с любов

За Векан Груп ООД
Векан Груп ООД

Началото

Различни, креативни, усмихнати и както твърдят сами за себе си "леко чудати", художниците от Векан Груп могат да претворят идеите Ви в забавна карикатура. Желанието им да помогнат на клиентите си лесно и бързо да зарадват любим човек, ги доведе при нас.  

caricature24.bg

Заданието

Задачите, които клиентът ни постави, бяха: интеграция на множество разплащателни методи, специфични функционалности в административния панел и създаване на максимално улеснен начин за поръчка.

Решението

Заразени с положително настроение, придадохме на проекта иновативна визия и високо ниво на функционалност. Установените дълготрайни партньорски отношения с клиента са още едно доказателство за добре свършената работа!

caricature24.bg

Пазаруване в една стъпка

Онлайн магазинът се характеризира с красив, стилен и цветен дизайн. Специално за проекта е разработен конфигуратор за персонализиране на карикатурата, а веднага след като клиентът е оформил желаното от него изображение, може директно да финализира поръчката в продуктовата страница.

Desktop slider
×

Стилна идентичност

Интерфейсът и естетиката на дизайна, комбинирани с качествената визуализация на изображенията, придават на проекта стилна идентичност и запомнящо се присъствие!

Phone slider
×