Concept / UI / UX & IA / Online Shop

Нарисувано с любов

За Векан Груп ООД
Векан Груп ООД

Началото

Различни, креативни, много усмихнати и както те твърдят сами за себе си "леко чудати", художниците от Векан Груп рисуват идеите на потребителите си в забавното измерение на карикатурата. Желанието им да помогнат на клиентите си лесно и бързо да зарадват любим човек, ги доведе при нас.  

 

caricature24.bg

Заданието

В заданието бяха вложени изисквания за интеграция на множество разплащателни методи, специфични функционалности в административния панел и условието да разработим максимално удобен начин за направа на поръчка. 

Решението

Заразени с положително настроение отличихме проекта с иновативна визия, високо ниво на функционалност, а установените дълготрайни приятелски и бизнес отношения с партньора ни са още едно доказателство за добре свършената работа.

caricature24.bg

Пазаруване в няколко лесни стъпки

Онлайн магазинът е изключително красив, елегантен и "жив". Макар на пръв поглед да изглежда само едно изключително дизайнерско решение, потребителите остават удивени от огромната функционалност, която се разкрива пред тях при използването му.

Desktop slider
×

Максимална ползваемост и бързина!

Интуитивният интерфейс и естетиката на дизайна, комбинирани с качествената визуализация на изображенията придават стилна идентичност и запомнящо се присъствие на проекта.

Phone slider
×