Concept / UI / UX & IA / Online Shop

Нарисувано с любов

За Векан Груп ООД
Векан Груп ООД

Началото

Различни, креативни, много усмихнати и както те твърдят сами за себе си "леко чудати", художниците от Векан Груп рисуват идеите на потребителите си в забавното измерение на карикатурата. Желанието им да помогнат на клиентите си лесно и бързо да зарадват любим човек, ги доведе при нас.  

 

caricature24.bg

Заданието

В заданието бяха вложени изисквания за интеграция на множество разплащателни методи, специфични функционалности в административния панел и условието да разработим максимално удобен начин за направа на поръчка. 

Решението

Заразени с положително настроение, придадохме на проекта иновативна визия, високо ниво на функционалност, а установените дълготрайни приятелски и бизнес отношения с партньора ни са още едно доказателство за добре свършената работа.

caricature24.bg

Пазаруване в една стъпка

Онлайн магазинът се характеризира с красив, стилен и цветен дизайн. Специално за проекта е разработен конфигуратор за персонализиране на карикатурата, а веднага след като клиентът е оформил желаното от него изображение, може директно да финализира поръчката в продуктовата страница.

Desktop slider
×

Лекота и бързина

Интерфейсът и естетиката на дизайна, комбинирани с качествената визуализация на изображенията придават на проекта стилна идентичност и запомнящо се присъствие.

Phone slider
×