Concept / UI / UX & IA / Online Shop

Освежи живота си

За Г и Г Трейд 2018 ООД
Г и Г Трейд 2018 ООД

Началото

LIFE Innovation Co. ltd е компания с 10-годишен опит в производството на роботи и роботизирани уреди за домашно почистване. Тя сама проектира продуктите си, които притежават собствен дизайн, хардуер и софтуер.

ilife.bg

Заданието

Номенклатурата на компанията не е голяма, затова трябваше да заложим на атрактивното визуално представяне на артикулите, да маркираме техните най-важни характеристики и да позволим опцията сравнение на продукт.  

Решението

Разработихме изчистен, елегантен дизайн и богати продуктови галерии. При прегледа на артикул създадохме възможността да се види следващ и предишен модел, а също така и подходящите за робота аксесоари. 

iLife.bg

ГРАБВАЩА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Медиа блоковете, които разработихме, са мощен инструмент за още по-силно въздействие. Те предоставят възможност за една разчупена и атрактивна презентация на продукта. Компонентите им се нареждат автоматично, в зависимост от резолюцията, което гарантира безупречна визия на всяко устройство.

Най-голямото им предимство е, че създаването и подреждането им от административния панел на сайта е детска игра!

Desktop slider
×

Бърз и лесен за навигация

Информацията в сайта е представена от ясен и атрактивен начин, дори на мобилно устройство. Всеки компонент е проектиран така, че да бъде видим дори на най-ниските резолюции, а с навигацията се работи лесно и интуитивно.

Phone slider
×