Новини

Новини

какво ново при нас

Фрамар.бг - сайт номер 1 в областта здраве за 2012г.

Старата народна поговорка твърди, че „Пилците се броят на есен“, но ние в Valival избрахме да го направим в късната пролет на 2013, при това с един от най-успешните ни проекти – националният здравен портал www.framar.bg.
Горди сме да обявим, че за 2012 година, проектът ни www.framar.bg успя да се задържи на първо място в категорията Здравен сайт - България на престижната международна пийпълметрична система Gemius. За същото време сайтът е реализирал 18,647,691 посещения, от които уникални 15,884,685. Броят на импресиите е 52,411,824 /данни по tyxo.bg/.

Да, успехите са нещо много приятно, но зад тях стои упорита и целенасочена работа. През 2012 г., www.framar.bg получи и нова визия/функционалност, нещо, което бе подготвяно почти една цяла предходна година. Към сайта бяха добавени нови раздели с важни социални и здравни теми. Бе развита и уникалната за България система на лекарствени взаимодействия, която позволява на всеки читател да види нежеланите взаимодействия на приеманите от него лекарства или добавки с други такива, храни или напитки – нещо, което е от изключително полезно за огромната аудитория на сайта, която търси информация за своето здраве и благополучие.

Сайтът е с постоянно растящ процент влизания от основни социални мрежи – Facebook, Google +, Blogger, Svejo, което показва добрата социална ориентация на информацията, която предизвиква съответната реакция и у потребителите.

През 2013 г. работата продължава, като читателите ще могат да очакват и нови изненади – допълнителни функционалности в раздел Интерактивни. Предвижда се и старта на Онлайн диагностика – вашият мултимедиен виртуален лекар, над който ние работим от дълги години, предвид обема на информацията и ексклузивната пълнота на над 100 000 симптома, заболявания, които трябва да бъдат подредени и оформени. Със сигурност, работата продължава. Да си на върха е огромно предизвикателство и отговорност, която ние не се страхуваме да поемем!

Проекти свързани с новината

> Сподели
^