Новини

Новини

какво ново при нас

Края на 2012г. равносметката

2012 бе една изключително даровита година за Valival, свършихме страшно много работа от предварително заплануваната, естествено останаха и малко, много малко неизпълнени дела.

През 2012 г., най-ключовият момент за нас беше присъединяването ни към INSERT.BG, като официален партньор и единствен уеб разработчик на... малко лудите им идеи. Създадохме презентационния им уеб сайт, платформата за управление на взаимоотношенията между уеб сайтовете участници в мрежата и 4 уеб сайта тип тематични портали!

Успяхме да зарадваме и над 30 доволни собственика на нов и хубав уеб сайт!

Преместихме се в нов по-голям и централно разположен офис в Стара Загора, като създадохме едно по-добро работно място и чудесна възможност за увеличаване на семейството ни с нови хора в екипа.

2012 г. беше и много успешна и за част от по-големите ни проекти върху, които работим от много години, видяхме развитието и радостта в очите на собствениците им от постигнатите резултати.

Един от най-големите ни проекти www.framar.bg, се утвърди като най-големият здравен сайт в България, като за него 2012г. завърши с 20,000,000 посещения и 54,000,000 отворени страници.

> Сподели
^