Новини

Новини

какво ново при нас

Нова визия и функционалност за kak-da.com

След като в края на 2011 г., уеб сайта за публикуване на безплатни статии www.kak-da.com стана притежание на медийна група ИНСЪРТ.БГ дойде и времето за пълна смяна на визията, подредбата и функционалността му.

Kak-da.com е създаден през 2007г. и не един път е променян, но този път по изискванията на специалистите от ИНСЪРТ.БГ промяната беше пълна!

"Отворихме" уеб сайта за хората, за да могат свободно да публикуват статии като поставят връзки към желаните източници. И точно в публикуването на статиите е най-голямата функционалност, която въведохме.

Авторът на статията има няколко на брой интересни опции при публикуване на статията може да си въведе собствена анкета, може да си добави галерия от снимки и видео, отделни текстови блокове със самостоятелни заглавия с цел по добра класация на публикуваният материал в търсачките.

Kak-da.com е единствената директория за статии с подобна функционалност в България към този момент, посещава се от няколко хиляди потребителя дневно и има над 1000 автора!

 

Проекти свързани с новината

> Сподели
^