Новини

Новини

какво ново при нас

Първо интервю за Valival

Доброто име на Valival не остана незабелязано и от медиите, чувайки от доволните клиенти само похвали, от най-големия Старозагорски новинарски сайт решиха да разкажат за нас на по-голяма аудитория, а нашето самочувствие се вдигна съвсем леко.

В интервюто нашия Управител Валентин Кичуков имаше възможността да представи фирмата, как с партньора си Валери Терзиев са започнали само с добрите си идеи, дългия и трънлив път през който са минали, стартирайки и макар и с цената на много трудности винаги постигайки желаното в уеб дизайна. Развитието на фирмата, на проектите, все по-голямата сложност и все по-големите функционалности и техники, които използват.

Екипът също не остава на заден план. За членовете на екипа винаги се отрежда специално място, като хората, които неуморно работят, за да се постигнат желаните резултати, за да може Valival да се похвали само и единствено с доволни клиенти, както неведнъж сме споменавали.

Естествено, проектите и услугите, които предлагаме и удовлетворените клиенти са на челно място в интервюто. Ние наистина можем да се похвалим с огромен брой реализирани проекти,

Клиентите, които срещнахме по пътя си преди години все още са са с нас, доволни от услугите ни, продължаваме взаимното сътрудничество, за част от тях продължаваме да реализраме нови и нови проекти, които са успешни също толкова, колкото и предишните.

> Сподели
^