Новини

Новини

какво ново при нас

Анимекс вече с отделен уеб сайт за машините на New Holland

Анимекс вече може да се похвали с чисто нова страница за основните машини, които предлага. Допълнителният уеб сайт представя изцяло марката машини New Holland, на които Анимекс е официален представител за България, като цялата информация е подредена в различни категории, представени с изключително красив дизайн. За всеки тип машина е отредена отделна страница, а всяка нова серия е представена индивидуално с технически характеристики към нея и всичко това в едно нестандартно меню, което посетителя на сайта може лесно да използва и да се връща към следващата или начална страница, без да използва функционалността на браузъра си.

Красотата и високото качество на снимките, които са предоставени за презентационния уеб сайт само показват класата на фирмата и машините, които предлагат.
Новаторската визия на уеб сайта и функционалностите, които сме включили, определено могат да заинтригуват клиентите.

На фокус са представени тракторите като основен тип машина, която се предлага, но различното в този уеб сайт е, че другите машини също не са пренебрегнати, както е при голяма част от фирмите в тази ниша, което дава предимство за по-доброто развитие и челно място при търсене.


При тракторите сме добавили възможност за сравняване на два модела от предишна и следваща серия, за да се видят нагледно промените в моделите.
Освен за спецификите и техническите характеристики на машините, сме добавили раздел за технологиите, които са внедрени в машините, които ги правят най-добрите на пазара.

За нас не е рроблем да добавим всяка функционалност, която е нужна на вашия уеб сайт, за да се развива напред и нагоре към челните места в мрежата. Както в този случай добавихме един изцяло нов допълнителен сайт, който да среща цялостната корпоративна визия на Анимекс и New Holland.

> Сподели
^