Създаване и управление на Twitter профил/страница

Създаване и управление на Twitter профил/страница

Twitter е една от първите социални мрежи също толкова популярна в цял свят, колкото и Facebook, въпреки че не се радва на особено голяма известност в България.

Чрез създаване и управление на Twitter профил/страница вие можете да давате информация в реално време, която достига веднага до потребителите, а това ви дава възможност да проведете истински диалог с вашите последователи и потенциални потребители. Също така можете БЕЗПЛАТНО да промотирате вашите услуги или продукти пред много хора.

В Twitter можете да създадете брандиран / фирмен профил с логото си, идеите и предлаганите от вас услуги.

Twitter и сигналите от него оказват все по-голямо въздействие върху класирането на вашия сайт в търсачките. Ако имате добре поддържан Twitter акаунт, най-голямата търсачка Google ще вземе това под внимание, когато поставя в класацията си вашия сайт.

Twitter е социална медия, която можете да се използва за нещо повече от общуване и клюки за известните личности. Той е инструмент, който ако се използва правилно може да направи много за вашия бизнес, като го направи популярен сред милиони клиенти по цял свят.

Създаването на бизнес страница в Twitter иска постоянно поддържане, за да бъдете винаги в контакт с потребители ви. Често създадените вече профили не се поддържат поради липса на време или друга причина, но това не е в полза на вашия бизнес.

Нашето предложение към вас е:

  • Да ви помагаме и направляваме при създаването на Twitter профил;
  • Да настроим профила ви в Twitter, според вашите цели;
  • Да създадем съдържание и следим вашия Twitter профил.

Обадете ни се, за да ви преследват и в Twitter!

> Сподели
^