Избор на хостинг

Избор на хостинг

Правилният избор на хостинг ще ви спести нерви и пари, уеб сайтът ви ще е видим от всяка точка на света. Копия на информацията ще бъдат грижливо пазени за 100% сигурност и когато наберете адреса на уеб сайта ви, той ще си е винаги там.

Също може би не знаете, че от конфигурацията и работата на сървъра зависи частично и класирането на сайта ви в търсачките. Има много случаи с много богати на информация сайтове, загинали поради неправилно конфигурирани сървъри.

Много често хостинг услугата се пренебрегва заради цената, но както е казал народът - "горчилката от лошото качество си остава дълго след като сладостта от ниската цена е забравена". Много лесно е всяка фирма да купи един сървър и да започне да предлага хостинг с няколко стартови пакета, но какво става, когато се появи проблем и е нужна реакция?! - Звъните и пишете на поддръжката, обаче никой не ви отговаря или ви отговарят, но не знаят как да решат проблема бързо.

Запомнете! Сървърите във всички хостинг компании са еднакви - нови, мощни, бързи и скъпи... НО ТОВА НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО, хората управляващи тези машини са различни, с различни знания, възможности, лоялност и отговорност към вас! А от тези хора зависи всичко.

Valival не предлага хостинг, защото ние нямаме нужните знания за това, но можем горещо да ви препоръчаме избор на хостинг компания и сме сигурни, че ще бъдете доволни, ако й се доверите. През последните 10 години сме използвали огромен брой фирми за хостинг в България и чужбина, с високи и ниски цени, с различни пакети и договорки, но избрахме сайтовете на нашите клиенти да бъдат хоствани при Хост България ООД, защото винаги когато имаме проблем, някой е там и винаги проблема се решава светкавично!

> Сподели
^