Булагро АД

Булагро Груп - е водеща компания за продажба и сервиз на селскостопанска техника и прикачен и навесен инвентар. Компанията развива дейност и в други направления на отрасъла - растителна защита, торове и семена, семепроизводство, агроаптека, продажба на горива и масла за селскостопански машини. 

С 25-годишен опит в тази сфера, Булагро Груп е спечелила множество лоялни клиенти на своя страна, които ценят коректността и бързите реакции на партньорите си. В един така динамичен отрасъл, развиващ се с бързи темпове и поле на широка конкуренция, нашите клиенти са съзадли име, което символизира грижа за клиента, бърза реакция, прецизност, лоялност. 

Освен водещaта марка трактори и комбайни на John Deere, Булагро Груп са представители на множество компании за производство на всякакъв вид селскостопанска техника - плугове, култиватори, дискови брани, пръскачки - самоходни и прикачни и др. 

Горивата и маслата на Булойл са сертифицирани по всички европейски стандарти за качество и освен продажбата на промишлени масла, те предлагат и обратно изкупуване. 

За тях екипът на Valival изработи корпоративен уеб сайт, свързващ всичките сфери, в които развиват дейност, в модерен responsive дизайн и полезни и удобни функционалности. 

Списък с проекти за Булагро АД

> Сподели
^